Cum functioneaza

Folosind tehnologia Cloud pentru salvarea datelor, aplicatia permite utilizarea si vizualizarea simultana pe unul sau mai multe dispozitive a datelor. Chiar daca va schimbati telefonul sau doriti sa folositi mai multe dispozitive, ele raman permanent la dispozitia dumneavoastra. Fata de alte solutii nu este necesar sa faceti backup la date, ele fiind online permanent.

Alerte Masina este aplicatia ce permite gestionarea a peste 30 de posibile alerte cu privire la expirarea unor documente ale masinii, indiferent de utilizarea ei (transport marfa, masina personala, taxi, etc), si a peste 10 alerte pentru expirarea documentelor personale (permis de conducere, buletin, atestate, etc). In plus, in cazul in care nu regasiti o alerta necesara, va puteti oricand creea una personalizata.

Aplicatia trimite notificari zilnice prin email cu privire la fiecare alerta generata, cu pana la 7 zile sau cu pana la 1.000 km inainte ca evenimentul sa se produca (pragurile pot fi modificate oricand). Email-urile se pot trimite la una sau mai multe adrese, in functie de preferintele dumneavoastra.