Cum imi sterg contul si toate datele introduse?

Puteti oricand sa va stergeti contul si toate datele introduse. Acest lucru se face accesand meniul 'Sterge contul'.

Odata ce ati optat si confirmat stergerea contului, absolut toate datele pe careĀ aplicatia le detine vor fi sterse automat si fara intarziere.
Ā